Despre Noi

Fiecare companie de inchirieri masini are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor servicii de rent a car. Brand-ul nostru Quovadis pune la dispozitie un raport servicii-pret, ce ar trebui sa puna pe ganduri orice client. Sediul nostru central este in Otopeni si este plasat astfel incat sa fim cat mai aproape de dumneavoastra.

Deasemeni, punctul nostru de lucru din Bucuresti creaza noi mijloace de a colabora cu firma noastra de inchirieri auto. Masinile noastre sunt verificate inainte si dupa fiecare inchiriere. Asistenta tehnica oferita este pusa la dispozitie non-stop .

Punem la dispozitie numai marci auto ce prezinta credibilatate si ofera siguranta pe drum

Aducem pe piata de rent a car prin serviciile noastre de inchirieri masini o gama completa ce a lipsit destul de mult timp in ultimii ani in orasele Bucuresti si Otopeni. Ca orice alta industrie, domeniul de inchirieri auto s-a diversificat destul de mult, iar clientii au nevoie ca aceasta nisa sa fie din ce in ce mai variata.
A trebuit sa treaca destul de mult timp in care sa ne dam seama, ca serviciile de rent a car fara garantie din cele doua orase mentionate anterior au nevoie de un sistem de urgenta. De foarte multe ori plecam in concediu, si nu ne gandim ca vom avea nevoie de inchirierea unei masini. Quovadis  prin modelul de inchiriere in regim de urgenta va pune tot timpul autovehicule la dispozitie. Astfel ca, oricand veti avea nevoie, veti putea inchiria un autovehicul.

Mai mult decat atat, am pregatit acum pentru dumnevoastra posibilitatea de a inchiria non stop, prin firma noastra. Acest serviciu este disponibil deocamdata pentru  aeroportul Henri-Coanda din Otopeni. Pentru a afla mai multe detalii despre serviciul de inchirieri auto non-stop puteti intra aici. Tot ceea conteaza pentru noi, este primarea clientului.

Indiferent de ceea ce punem la dispozitie ca si servicii de rent a car, vom face tot ceea ce ne sta in putinta ca clientii nostri sa fie multumiti.

Locatiile noastre

Unul dintre punctele noastre de lucru se afla in orasul Bucuresti. Astfel suntem mult mai aproape de clientii nostri, reusind sa oferim serviciile de rent a car mai aproape si mai rapid.

Asistenta tehnica Non-Stop

Una dintre calitatile Fly-RentaCar Clientii raman pe primul loc in orice situatie. De aceea suportul tehnic si asistenta catre oamenii care apeleaza la serviciile noastre trebuie plasate pe primul loc. Siguranta si suport!

Siguranta autovehiculelor

Una dintre calitatile Fly-RentaCar Siguranta autovehiculelor este prezenta prin supravegherea fiecarui autovehicul in parte. Fiecare automobil este verificata inainte si dupa inchirierea acestuia. Rent a Car sigur!

Quovadis.ro – o noua imagine pe piata inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni

Parcare aeroport otopeni | Parking otopeni

·         Companie de inchirieri auto cu puncte de lucru in Bucuresti si Otopeni

·         Aeroportul Henri-Coanda, orasul Otopeni

·         Asistenta Rutiera: +40725 448 411

·         Asistenta clienti: contact@quovadis.ro

·         Mail-ul companiei: office@quovadis.ro

·         Ne gasiti la punctele noastre de lucru 24 din 24 de ore

Open chat
Powered by