Flota Noastra

Punem la dispozitie cele mai bune masini de pe piata auto. Toate masinile listate sunt oferite spre inchiriere. Acestea sunt verificate atat inainte, cat si dupa predare. Deoarece siguranta dumneavoastra este prima pe lista, asistenta rutiera este disponibila la orice ora.
Masinile au asigurarea zilnica obligatorie si CASCO. La serviciul nostru de rent a car puteti adauga si alte optiuni cum ar fi: scaun pentru copil si gps actualizat. Autovehiculul poate fi inchiriat de la sediul nostru din Otopeni, sau de la punctul nostru de lucru de inchirieri auto din Bucuresti.
Imaginea dumneavoastra este importanta? Puteti alege BMW X1, ca si autovehicul pentru inchiriere. In cazul in care doriti o masina compacta si foarte usor de parcat Citroen C4 este masina indicata. Daca doriti o masina de familie cu un portbagaj spatios atunci puteti alege Chevrolet Aveo.
Fiecare autovehiculul in parte este verificat inainte de a ajunge la dumneavoastra. Fiecare masina de rent a car este la zi cu toate actele. Si Fiecare automobil de la Quovadis nu este mai vechi de 4 ani. Mai multe detalii despre conditiile de inchiriere gasiti pe pagina de termeni si conditii.

Servicii de complete de inchirieri masini

Quovadis.ro – o noua imagine pe piata inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni

Parcare aeroport otopeni | Parking otopeni

·         Companie de inchirieri auto cu puncte de lucru in Bucuresti si Otopeni

·         Aeroportul Henri-Coanda, orasul Otopeni

·         Asistenta Rutiera: +40725 448 411

·         Asistenta clienti: contact@quovadis.ro

·         Mail-ul companiei: office@quovadis.ro

·         Ne gasiti la punctele noastre de lucru 24 din 24 de ore

Open chat
Powered by