Inchirieri auto Bucuresti

Cum am spus si mai inainte, conteaza sa ne adaptam pietei in care ne desfasuram activitatea. Asa ca, aducem catre locuitorii din Bucuresti sansa de a inchiria fara garantie. Cererea pentru acest serviciu este din ce in ce mai mare, mai ales de cand a crescut pretul pe taxi

Cum inchiriati masina fara garantie?

Sunt doua forme de inchirieri masini Bucuresti fara garantie. Una dintre ele se bazeaza pe inlocuirea garantiei de asigurarea zilnica.Aceasta se aplica, indiferent daca clientul va fi sau nu din capitala Romaniei. Asigurarea zilnica va fi o suma fixa pe ziua de inchiriere. Ea inlocuieste garantia si depinde de numarul de zile inchiriate.

Ce inseamna ca va depinde de numarul de zile inchiriate?Sa presupunem ca optati catre asigurarea zilnica pe trei zile pentru Volkswagen Polo. Aceasta va avea pretul de 12 euro/zi. In situatia in care inchiriati aceeasi masina pentru 15 zile, veti avea pretul de asigurare de 8 euro/zi.

In concluzie, cu cat numarul de zile va fi mai mare cu atat pretul de asigurare zilnica va fi mai mic pe zi.A doua situatie de rent a car fara garantie va fi aparte si se va aplica la toti locuitorii din Bucuresti.

Acest model se numeste de inchireri auto Bucuresti se numeste dauna plus 200.Cum functioneaza acest sistem de inchirieri auto Bucuresti? Inainte de toate, stim ca din garantia auto se va retine un onorariu de reparare a masinii in cazul in care exista o dauna. Mai mult decat atat se retin costuri vis-a-vis de deranjul companiei de inchirieri auto Bucuresti.

In cazul in care dumneavoastra sunteti din Bucuresti, se va semna un contract de inchirie a masinii. Nu se va pastra nici o cota parte din garantie.

In functie de marimea zonei in care locuiti exista anumite servicii de  rent a car Bucuresti . In functie de suprafata si de cererea pentru anumite bunuri si servicii acestea pot exista intr-o forma de baza.

Ce vrei sa spui mai exact?

Sa spunem ca sunt orase de 20000 de locuitori, unde sunt 3 frizerii si un singur coafor. Daca ne vom duce intr-un oras cu 150000, vom gasi coafoare specializate ( barber shop, coafor, etc. ).
De aceea, o data cu cresterea numarului de locuitori, va creste si cerinta de diversificare a serviciilor.

Aceeasi situatie se intampla si pe partea de rent a car Bucuresti. Inainte de toate, capitala tarii Bucuresti are in momentul de fata

 peste 320 de companii de inchirieri masini.
Cu toate acestea, inchirierile auto sunt oferite prin aceeasi metoda de acum 10 ani. Nu exista nimic nou, iar companiile de rent nu se adapteaza deloc la cerintele clientului.

In momentul de fata companiile de inchirieri auto din Bucuresti ofera masini de inchiriat, avand la baza vechile metode.
Clientii primesc masini, folosind acelasi card de credit pentru garantie si acelasi tip de asistenta rutiera ( adica inexistenta ). Fiecare produs trebuie adaptat pietei, astfel incat clientul sa aiba posibilitatea de alege o oferta diversa.
In zona din Bucuresti, putem oferi servicii de inchiriere cu totul speciale, care sunt adaptate locuitorilor din zona.
Cititi mai mult despre acest model de inchirieri auto in continuarea articolului…

 

Servicii de complete de inchirieri auto

Daca masina va suferi pagube, atunci se va repara autovehiculul din costurile clientului. El va fi nevoit sa se ocupe de reparatia autovehicului.

Inafara de aceasta situatie se va retine pretul de 200 de euro. Aceasta suma se va retine automat conform contractului.

Repetam, ca suma respectiva nu se va retine decat in situatia in care masina va avea probleme.

Cand am nevoie de aceasta programa de inchirieri auto Bucuresti?

In primul rand, intampinam foarte des situatii in care avem probleme cu autovehiculul. Fie masina este in service si avem nevoie sa ne deplasam, sau ne-a lasat balta autovehiculul si avem nevoie urgent de un autoturism.

 

Dauna 200 Plus va fi pus la dispozitia tuturor clientilor din Bucuresti.Este o forma noua de a inchiria autovehiculul.Din pacate nu avem cum sa inchiriem masina si persoanelor aflate inafara judetului Ilfov. Aceasta situatie nu poate fi realizabila din motive de securitate si de logistica.

Devenim prieteni cu clientii nostri din Bucuresti
Serviciul Dauna 200 Plus ne ajuta sa devenim prieteni cu clientii nostri si sa capatam incredere unul in celalalt.
In graful de mai jos aratam cati bani economisiti la 10 inchirieri pe an.
Cat economisesc clientii din Bucuresti cu Dauna 200 Plus
• Suma platita pentru garantii la inchiriere
Ne dorim sa intemeiem o relatie stransa cu clientii nostri. De aceea va multumim si va asteptam la

Quovadis.ro – o noua imagine pe piata inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni

Parcare aeroport otopeni | Parking otopeni

·         Companie de inchirieri auto cu puncte de lucru in Bucuresti si Otopeni

·         Aeroportul Henri-Coanda, orasul Otopeni

·         Asistenta Rutiera: +40725 448 411

·         Asistenta clienti: contact@quovadis.ro

·         Mail-ul companiei: office@quovadis.ro

·         Ne gasiti la punctele noastre de lucru 24 din 24 de ore

Open chat
Powered by