Serviciile de inchirieri pe termen lung o solutie?

Serviciile de inchirieri auto s-au bucurat in ultimii ani de o crestere spectaculoasa intrucat din ce in ce mai multi oameni au inceput sa inchirieze masini pentru diferite tipuri de situatii. Indiferent daca este vorba despre inchiriere in scop personal, de serviciu, colectiv sau pentru evenimente speciale din viata, aceste servicii au devenit solutia salvatoare pentru foarte multe persoane.

Mai ales in orasele mari si aglomerate, unde un numar considerabil de autovehicule circula pe strazi si locurile de parcare sunt insuficiente, aceste servicii pot sa fie solutia salvatoare. Asadar, in locul achizitionarii unui autovehicul propriu poti sa alegi sa inchiriezi o masina pe o perioada de timp stabilita de comun acord cu agentia.

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung

Inchierierea unui autovehicul pe termen lung are numeroase avantaje. In primul rand, este vorba despre abilitatea de a conduce o masina diferita de fiecare data cand ai nevoie. Daca te numeri printre persoanele care nu folosesc masina decat in anumite perioade ale anului atunci, cu siguranta nu ai nevoie de o masina care sa stea in parcare degeaba in restul timpului. Prin intermediul serviciilor de inchirieri auto, vei putea sa folosesti masina pentru perioada dorita, apoi poti sa o returnezi si astfel scapi de grija locului de parcare.

Atunci cand se inchiriaza o masina pe termen lung apar doua situatii. In cazul in care este vorba despre o persoana juridica, inchirierea masinilor poarta numele de leasing operational si, poate aduce cu sine, in schimbul ratei lunare promisiunea ca imprevizibilul nu va mai prezenta un risc. Pe langa faptul ca are numeroase avantaje contabile si juridice acest tip de inchirieri auto este o solutie salvatoare mai ales pentru societatile aflate la inceput de drum. Astfel o afacere va putea creste si sa se dezvolte fara a-si face probleme in legatura cu costurile legate de gestionarea si detinerea de autovehicule proprii. Este o cheltuiala complet deductibila si astfel se ajunge la cresterea capacitatii de finantare a firmei.

In cazul in care este vorba despre o persoana fizica, prin inchireri auto pe termen lung, acesta poate beneficia in schimbul unei rate lunare de asigurare, taxe de drum, revizii periodice, service, anvelope de sezon chiar si asistenta rutiera. Comparativ cu leasing-ul clasic inchirierea aduce mai multe avantaje, nu te limiteaza ci dimpotriva, protejeaza clientul si ofera asistenta  de fiecare data cand apar probleme sau neclaritati, pe toata durata contractului.

O solutie benefica pentru trafic dar si pentru persoanele care nu calatoresc mult

Solutia inchirierii masinilor pe termen lung reprezinta un lucru bun mai ales in ceea ce priveste decongestionarea traficului. Mai ales pentru persoanele care nu calatoresc foarte mult cu masina decat de cateva ori pe an sau lucreaza intr-o firma care se afla foarte aproape de casa, vor putea sa economiseasca consistent prin apelarea la servicii de inchirieri auto in comparatie cu detinerea uneia.

Un contract de inchirieri auto pe termen lung are numeroase avantaje indiferent daca esti o persoana fizica sau juridica. Contractul se incheie pe o perioada de timp determinate cu agentul de inchirieri auto si vei putea beneficia astfel de calatorii comode fara a-ti face probleme in legatura cu locul de parcare sau cu alte aspecte care tin de detinerea unui autovehicul.

Open chat
Powered by